Nike: adidași și haine p/u alergare Nr.1 în lume

12:55 30/01/2018

În magazinul de firmă Nike, situat în CCA Grand Hall, există un influx mare de nouă colecție Nike SS18. Modele impresionante SS18, vor deveni o senzație care depășește cu mult spațiul și tracking.

Cea mai eficientă și de mare viteză încălțăminte Nike aduce victorie. În acești adidași, Shalan Flanagan a alergat la maratonul din New York și a fost prima femeie care a câștigat această cursă din 1977. Raliștii Galen Rapp, Edna Kiplagat și Eliud Kipchuge au prezentat cele mai bune rezultate la cele mai mari curse din 2017 - la fel în adidașii Nike.

Adidașii SS18 simbolizează o nouă epocă a inovației Nike

купить мужские кроссовки Nike

            La crearea tehnologiilor pentru încălțămintea de alergat  Nike,specialiștii atrag atenția la cerințile atleților, care practic nu se vor simți  pe picior și ar sta ca o a doua piele.

           Echipa de programatori, ingineri și designeri Nike a reușit să realizeze senzația de a funcționa "ca pe calea aerului", pentru a aduce dezvoltarea la perfecțiune, ținând cont de toate cerințele de suport, elasticitate și permeabilitate la aer.

купить женские кроссовки Nike

           De exemplu, tehnologia Nike Zoom Air pentru deprecierea instantanee este creată pentru jogging la cea mai mare viteză. Inserția Zoom Air ia rapid forma originală, revenind la fiecare pas. Cu cât alergi mai repede, cu atât mai multă energie este returnată.

купить одежду Nike

           Legăturile legendare Flywire oferă protecție și suport confortabil pentru funcționarea pe terenuri și pe tipuri de suprafețe foarte complexe. Materialul de lumină Flymesh permite aerul, împiedicând supraîncălzirea.

купить куртку Nike

Adidașii Nike au schimbat ideea de a alerga - în ei nu este nimic în plus, sunt ușori, rapizi și ideali pentru a alerga la orice distanță, inclusiv maratonii. Adidași Nike - întruchiparea vitezei pure.

купить рюкзак Nike Кишинев Молдова

Adidașii Dumneavoastră ideali și haine de înaltă tehnologie vă așteaptă la magazinul de brand Nike, în Grand Hall. Alăturați-vă la Liga Campionilor!

магазин Nike Grand Hall