Grand Patinoar – Patinăm la doar 49 lei

15:33 29/12/2017

La Grand Patinoar din fața centrului comercial Grand Hall – sunt super prețuri de Crăciun. Din 1-14 ianuarie copii și maturii patinează la doar 49 lei.

 

Așteptăm pe cei care iubesc sa se distreze, și sunt deschisi noilor cunoscuți și doresc să petreacă vacanțele de Crăciun în mod neobisnuit. Muzică incendiară, gheață perfectă, patine noi Fila și 1000 de metri pătrați de emoții pozitive - cel mai frumos patinoar. Grand Patinoar funcționează pentru toți la prețuri super-avantajoase, pentru doar 49 lei!

Grand Patinoar - 49 леев

Cadouri de Crăciun de la Grand Patinoar nu se termină aici. Numai la noi copiii până la 6 ani și pensionarii de la 60 de ani patinează absolut gratuit. Săptămâna sărbătorilor de Crăciun la Grand Patinoar este cea mai bună modalitate de a petrece sărbatorile de Anul Nou cu întreaga familie.

Grand Patinoar - 49 леев

La Grand Patinoar, mai ales le va plăcea copiilor. Chiar și de la vârsta de doi ani, așează micuțul pe foca jucăușă și alunecă de-a lungul gheții perfect și netede.

Grand Patinoar - 49 леев

Și nu vă faceți griji că știți să patinați. La Grand Patinoar toți vor învăța să patineze. La dispoziția Dvs. sunt antrenorii profesioniști, datorită cărora veți învăța elementele de bază ale patinajului de siguranță de la prima lecție.

Grand Patinoar - 49 леев

La Grand Patinoar, din fața Grand Hall , este o atmosferă veselă de Anul Nou - muzică veselă, iar în apropiere există o cafenea unde puteți lua o gustare după patinaj, un pom de Crăciun pentru o sesiune foto de neuitat și parcare spațioasă pentru confortul vizitatorilor noștri.

Veniți cu toată familia, invitați și prietenii, suntem siguri că veți fi încântați!

Grand Patinoar - 49 леев