Grand Hall: Premiera noului brand italian Corneliani

14:46 02/04/2019

Pentru prima dată în CCA Grand Hall, premiera faimosului brand italian Corneliani. Marca Corneliani a devenit un model pentru bărbații eleganți, datorită calității țesăturilor. Compania combină armonios tradițiile de design cu cele mai moderne modele. Corneliani oferă: încălțăminte, haine, pălării și accesorii din piele de cea mai înaltă calitate.

Totul a început în anii 1930 în orașul Mantua, unde Alfredo Corneliani a deschis un mic atelier de lucru pentru coaserea îmbrăcămintei pentru bărbați. În scurt timp, îmbrăcămintea cusută manual a devenit populară printre elita creativă locală, iar fiii lui Alfredo, Carlberto și Claudio, au extins producția și au înregistrat marca Corneliani. Acum compania este condusă de a treia generație a familiei Corneliani. Până în prezent, maeștrii cos costume conform regulilor, scrise în ultimul secol: nu folosesc o mască de overlock și adeziv, ciugă totul manual, fiecare pliu fiind aburit de 40 de ori. Din acest motiv, costumul este așezat pe corp ca și cum ar fi fost cusut la comandă.

grand hall Coneliani

În ciuda respectării tradițiilor clasice, îmbrăcămintea Corneliani nu poate fi numită conservatoare. Un bărbat îmbrăcat din Corneliani va fi popular atât la o petrecere de înaltă societate, cât și în timpul unei mese de afaceri. Fanii brandului Corneliani sunt Quentin Tarantino și George Clooney, gustul imaculat al tuturor vedetelor de la Hollywood poate fi de încredere.

grand hall Coneliani

Caracteristica mărcii este că lucrurile subliniază imaginea proprietarului. În linia de produse a mărcii italiene nu veți găsi tranziție și superficialitate. Mai degrabă, designerii pariază pe certitudine absolută și excelență. Lucruri constructive care arată întotdeauna perfect și atrag atenția - aceasta este marca Corneliani.

grand hall corneliani

Filozofia acestui brand este solidă și fundamentală. Datorită acestei reguli, o mică companie privată de 70 de ani a creat un set de reguli și a devenit un adevărat imperiu. Lucruri elegante și impecabile, subliniază gustul și statutul proprietarului "Am o persoană de succes în fața mea", spune costumul Corneliani.

grand hall corneliani

Te așteptăm în CCA Grand Hall! Marca Corneliani este reprezentată în magazinul de firmă Pal Zileri, etajul 3

corneliani grand hall