Grand Hall: noua colecție de lenjerie italiană Cotonella

11:18 06/10/2017

Cotonella Collection 2017/18 – noua colecție de toamnă a lenjeriei intime italiene și îmbrăcăminte confortabilă, confecționate în conformitate cu principalele tendințe ale modei.

Cotonella a câștigat dragostea și încrederea aproape a unui milion de cumpărători în toată lumea. Nu este ceva de mirare deoarece fiecare model – este o capodopera de designer-ului, gândită până la cele mai mici detalii. Lenjeria Cotonella îți permite nu doar să arăți fermecător, dar și să te simți confortabil la maxim.

купить белье Cotonella

Fiecare domnișoară își va satisface gustul exigent: un asortiment larg de seturi cu un design creativ, sutiene push-up stilate, lenjerie de corecție cu trei grade de sprijin, modele fermecătoare din materii naturale,   îmbrăcăminte confortabilă pentru somn și odihnă și lenjeria de bază.

Lenjerie intimă pentru bărbați de la Cotonella: confort și practică. În magazinul de brand Cotonella, din CCA Grand Hall, Dvs. puteți procura lenjerie intimă pentru bărbați, care este creată de designerii Cotonella ghidați de cel mai important principiu: confort. Slipi, boxeri, maiouri, pijamale – toate produsele sunt orientate spre a fi confortabile și sunt produse din materii de cea mai înaltă calitate, asigurând durabilitate.

мужское белье Cotonella

Lenjeria pentru copii este trecută printr-o serie de cerințe foarte înalte de designerii și tehnologii Cotonella. Lenjeria de corp nu trebuie să se micșoreze, să provoace disconfort sau să fie prea liberă, sarcina sa este de a oferi un confort absolut. Încercați să procurați seturi de lenjerie de corp pentru copii - aceasta contribuie la dezvoltarea gustului la copii.

детский трикотаж Cotonella

Vă așteptăm la premiera noii colecții de toamnă Cotonella 2017-18. Magazinul de brand Cotonella, CCA Grand Hall, etajul 1.

магазин Cotonella ТРЦ Grand Hall