GRAND HALL: cadouri luxoase pentru bărbați Emporio Armani și Philippe Matignon

12:45 22/12/2017

Stilul și încrederea omului încep cu detalii intime ale garderobei. Veți face un compliment elegant pentru bărbatul Dvs., prezentând ca cadou de Anul Nou Lenjeria italiană pentru bărbați  Emporio Armani și șosetele italiene de clasă premium Philippe Matignon.

 

Toată lumea știe faimosul logo Emporio Armani pe o bandă elastică largă de lenjerie a designerilor italieni. Lenjeria combină o înaltă clasă de stil și confort și este o alegere extrem de populară pentru bărbați. Se utilizează țesături foarte moi, se consideră că fiecare cusătura este proiectată, se potrivește perfect.

Cele mai populare modele din colecția Emporio Armani sunt lenjeria de corp ornamentată în alb sau negru. Experții mărcii susțin că stilul excelent al lui Emporio Armani va da mai multă farmec și încredere bărbaților în timp ce își caută costumul și cravată.

купить белье Emporio Armani

Șosetele italiene Philippe Matignon - este standardul de soliditate pentru un bărbat al secolul 21. Acestea sunt șosete de lux pentru bărbați cu propriile lor distincții: cea mai înaltă calitate și confort maxim.

 

Fiecare colecție de șosete elegante Philippe Matignon pentru bărbați a fost elaborată cu atenție de către designerii italieni, luând în considerare ultimele tendințe din lumea modei contemporane. Datorită bumbacului mercerizat din Peru, șosetele Philippe Matignon sunt plăcute la atingere, cum ar fi mătasea.

купить итальянские носки Philippe Matignon

Vă invităm la Centrul Comercial Grand Hall, care prezintă cea mai bună selecție de cadouri de Anul Nou. Lenjeria pentru bărbați Emporio Armani se află în magazinul de marcă Pal Zileri, ciorapii Philippe Matignon în magazinul de brand de pe etajele 0 și 1. Un An Nou fericit!

магазин Emporio Armani ТРЦ Grand Hall