Emporio Armani: promoție exclusivă 1+1=3!

17:17 27/12/2018

Antreprenorii mondiali de modă și stil - Emporio Armani și Philippe Matignon prezintă promoția exclusivă 1 + 1 = 3! Până la 15 ianuarie 2019 cumpărați 2 unități și obțineți al 3-lea ca un cadou!

эксклюзивная акция 1+1=3

Imaginația bogată și un mare simț al stilului au determinat Emporio Armani să creeze colecții incredibile de lenjerie de corp, care sunt foarte populare printre actori și oameni de afaceri.

эксклюзивная акция 1+1=3

Printre admiratorii lui Emporio Armani: Leonardo DiCaprio, George Clooney, Robert De Niro, Tom Cruise și mulți alții. Colecțiile au o percepție subtilă a modei și o modalitate specială de a crea. Linia de lenjerie pentru bărbați, este concepută pentru a sublinia imediata, ușurința și plinătatea vieții tinerilor.

эксклюзивная акция 1+1=3

O atenție deosebită este acordată compoziției țesăturii. Modelele sunt realizate în principal din tricotaje din bumbac natural cu adăugarea unui mic procent de materii prime artificiale.

эксклюзивная акция 1+1=3

 Țesătură de vâscoză este foarte durabilă și higroscopică, plăcută la atingere și practic nu este supusă contracției. Haina rămâne moale chiar și după multe spălări, pentru o lungă perioadă de timp nu își pierde culoarea originală.

эксклюзивная акция 1+1=3

Linia Emporio Armani include modele mult dorite de bărbații.Toate produsele se potrivesc bine corpului, închid complet părțile din față și din spate, în timp ce picioarele rămân deschise. Compania produce, de asemenea, boxeri pentru bărbați care seamănă cu pantaloni scurți, cu o linie dreaptă. Acestea sunt prezentate în mai multe variații de lungime.

эксклюзивная акция 1+1=3

Toată lenjeria Emporio Armani este produsă cu o talie elastică cu denumirea mărcii, cusăturile plate, și o garnitură întărită. Produsele sunt moi, nu constrâng mișcarea și aproape nu se simte pe corp. Sunt confortabili pentru a fi purtați sub orice îmbrăcăminte, inclusiv purtând pantalonii și blugi.

эксклюзивная акция 1+1=3

Șosetele Philippe Matignon   sunt produse premium pentru un om modern, încrezător care se străduiește să fie perfect în tot. Acesta este un indicator al statutului și al viabilității.

эксклюзивная акция 1+1=3

Ждем вас в ТРЦ Grand Hall, 3 этаж, в фирменном магазине Pal Zileri. Только до 15 января 2019 года при покупке 2-х единиц Emporio Armani и Philippe Matignon, каждый покупатель получает 3-ю в ПОДАРОК!