Emporio Armani: cadouri valoroase la prețuri aventajoase

10:58 15/02/2018

Ce îți vine în minte la cuvintele lui Emporio Armani, Philippe Matignon? Scump. Luxos. De neuitat. Doriți ca Bărbatul Dumneavoastră să se simtă scump? Faceți-i doar un astfel de cadou - scump, luxos, de neuitat.

Numai în CCA Grand Hall, când cumperi două lenjerie de corp pentru bărbați Emporio Armani și șosete Philippe Matignon, fiecare a treia unitate pe care o primiți ca un cadou*.

 

Emporio Armani: дорогие подарки недорого

            Casa de moda Armani, literalmente din momentul instituirii sale, este considerata sinonim cu un gust impecabil. Țesaturi exclusive, atelier de decorațiuni și design - aceasta este rețeta pentru linia Mister Intimo de lenjerie pentru barbați.

Image removed.

            De șosete ca dar nu glumesc numai oameni leneși. Și foarte zadarnic. Șosetele italiene Philippe Matignon din mătase, bambus și cașmir - acesta este un cadou perfect, care este sigur să-i mulțumească pe om și cu siguranță va fi întotdeauna binevenit. Prezentați un astfel de cadou în ambalaje solide, cum ar fi un ceas de mână sau un pix scump.

Emporio Armani: дорогие подарки недорого

              Abordați în mod serios achiziționarea mărcilor Emporio Armani și Philippe Matignon. Nu costă ieftin, cu atat mai ofensator va fi sa cumperi un fals de la un vanzator fara scrupule.

Vă invităm la Grand Hall: Lenjeria bărbaților Emporio Armani poate fi achiziționată la magazinul Pal Zileri la etajul 3 și șosete de înaltă calitate la etajul 1 din magazinul Philippe Matignon cu același nume.

Nu lăsa cumpărăturile pe ultima zi. Sărbătoare fericită!

Emporio Armani дорогие подарки недорого

*În dar se oferă produsul cu prețul mai mic