Cotonella: Cumpără mai ieftin! Reduceri – 50%

08:42 24/11/2017

Principalul eveniment al compărătorilor buduari- Black Friday 2017 dă start astăzi! Din 24 până în 26 noiembrie prețurile la seturi sau obiecte separate vor fi scăzute până la 50%! Veniți la magazinul italian Cotonella, amplasat în CCA Grand Hall, și procurați lenjerie cu o reducere nemaipomenită!

Black Friday – posibil, cel mai bun moment pentru a vă face plăcere și pentru a face în mod profitabil cadourile pentru rude și prieteni pentru Anul Nou. Uitați de economisire! Nu pierdeți șansa de a cumpăra lenjerie frumoasă și de calitate la cel mai mic preț!

Cotonella Black Friday

Datorită calității superioare a produselor sale, Cotonella a câștigat dragostea și încrederea clienților din întreaga lume. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că fiecare model este o capodoperă a designerilor, gândită minuțioasă.

Modelele fermecătoare de la Cotonella, fabricate din țesături naturale, permit să vă simțiți cât mai confortabil. Alegerea corectă poate transforma orice fată, concentrând atenția pe meritele siluetei ei și ascunde deficiențele.

Cotonella Black Friday

În magazinul de marcă Cotonella, din CCA Grand Hall, puteți procura lenjerie de corp pentru bărbați, în crearea căruia designerii au fost ghidați de astfel de principii ca practică și confort. Slipuri, boxeri, tricouri, pijamale sunt orientate spre un port confortabil și sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care asigură durabilitate.

Cotonella Black Friday

Pentru crearea lenjerie pentru copii compania Cotonella are cerințe foarte mari. Modelele nu trebuie să se deformeze, să provoace discomfort sau să  fie prea libere, sarcina principală a acestora fiind de a oferi un confort absolut!

Cotonella Black Friday

Nu ratați reducerile incredibile la lenjeria italiană din magazinul de marcă Cotonella - reducerile mult așteptate la Black Friday (sau Vineri Negre) va începe pe 24 noiembrie și va dura 3 zile!

Vă așteptăm în CCA Grand Hall, magazinul Cotonella,etajul 1.

Image removed.