COLUMBIA SALOMON: reduceri de până la 50% la echipamentul de iarnă

16:59 19/01/2018

Iarna este în plină desfășurare. Magazinul de brand Columbia reduce prețurile până la 50% pentru brandurile cele mai prestigioase din lume în îmbrăcămintea și încălțămintea de iarnă - Columbia și Salomon.         

Toată muniția de iarnă începe de la picioare. Columbia și Salomon reprezintă o varietate de modele - de la cizme elegante pentru oraș, concepute pentru o iarnă "europeană", până la modul cel mai special "snowboots", care pot rezista înghețurilor grave.

Concentrându-se pe cerințele ridicate pentru încălțămintea de iarnă, designerii din Columbia și Salomon acordă o atenție deosebită unor caracteristici precum rezistența, durabilitatea, fixarea picioarelor, greutatea redusă, confortul general.

COLUMBIA SALOMON: скидки до 50%

Impermeabilitatea – este principala caracteristică a papucilor de iarna Columbia și Salomon, datorită membranelor Omni-Dry, ClimaShield și Gore Tex.

Căldură -  izolație Salomon folosește atât propria dezvoltare  Climatherm și CLIMATHERM HD, dovedita de-a lungul anilor de Thinsulate ™.

Talpa superioară - chiar și în încălțămintele cele mai calde, din cauza tălpii  joase a picioarelor îngheață rapid, astfel încât toate modelele de cizme de iarna Columbia și Salomon sunt făcute cu o talpă înaltă.

Talpă anti-alunecare - peste 30 de tipuri diferite de protectori Columbia și Salomon ating un raport optim de "aderență-rezistență". Cu cât elementul benzii de rulare este mai îngust, cu atât este mai bună aderența; cu cât este mai lată, cu atât este mai durabilă.

COLUMBIA SALOMON: скидки до 50%

Magazinul de brand Columbia este situat numai în CCA Grand  Hall și lucrează numai cu reprezentanți oficiali ai mărcilor, astfel încât cumpărătorul nostru este 100% protejat de falsificatori.

Vă așteptăm cu întreaga familie: în CCA Grand Hall, magazin de marcă Columbia, etajul 3

магазин Columbia ТРЦ Grand Hall