Columbia, Salomon Kids: ultimele reduceri de iarnă de până la 50%

10:34 31/01/2018

Vizitând magazinul de brand Columbia, situat în CCA Grand Hall, fiecare părinte va putea vedea de ce haine și încălțăminte pentru copii Columbia, Salomon și O ' Neill este alegerea nr. 1 pentru copii în lume.

            Îmbrăcămintea de iarnă Columbia, Salomon și O`Neill este renumită prin caracteristicile sale Ușoare, rezistente la apă, în condiții de siguranță, protejează împotriva vântului, suprafață respirabilă, astfel încât umezeala excesivă este ușor de eliminat și căldura valoroasă este stocată, tolerează perfect fricțiunea și nu se rupe. Datorită unei suprafețe speciale care împiedică murdăria, puteți mult mai ușor să curățați hainele.

            Lapoviță, vânt puternic, temperaturi scăzute — totul va fi bine cu copilul tău.

Columbia, Salomon Kids

            Columbia, Salomon și O`Neill urmărește optimitatea tăierii, urmărește moda și calitatea materialelor în fiecare etapă de producție. În acest costum, copilul se va simți confortabil nu numai în curte, ci și pe versanții munților.

            Încălțămintea pentru copii Columbia și Salomon se potrivește cu toți parametrii: este aranjat corect anatomic, datorită unui pantof convenabil și unei baze ortopedice solide. În interiorul cizmei se menține un anumit microclimat. Membrana permite piciorului să "respire", eliminând excesul de umiditate. În același timp, nu permite ca apa și aerul rece să treacă.

Columbia, Salomon Kids

            Recenziile despre încălțămintea și îmbracamintea Columbia, Salomon и O`Neill, cu siguranțe, sunt bune. Părinții au declarat - proprietățile revendicate întradevă funcționează.

            Noi vă invităm, la ultima reducere din această iarnă, unde cu reduceri de până la 50%veți putea procura un costum superb de iarna sau sezonier pentru copilul Dumneavoastră. Vă așteptăm - în magazinul de brand Columbia din CCA Grand Hall, etajul 3.

Image removed.