Columbia: Confort maxim în orice condiții meteo!

11:24 18/10/2017

Sunteți tânăr, activ și simți că puteți trece cu brio peste orice aventură ? Vizitați magazinul de brand Columbia Sportswear, care este amplasat în CCA Grand Hall, apreciați noul echipament de iarna cu tehnologii care asigura uscăciune și căldură în orice situație!

În Columbia știu că atunci cînd este frig și umed – deja nu mai vrei veselie. De aceia la crearea îmbrăcămintei de iarnă au fost folosite tehnologii, care sunt orientate spre crearea confortului maxim în  orice condiții meteo.

  • Tehnologia Omni-Heat™ - stochează căldura corpului uman, eliminând excesul de căldură și umeditate.
  • Tehnologia uscat și confortabil OMNI-WICK™ - hainele Dumneavoastră vor rămâne mereu uscate cât de activ nu vă ve-ți mișca.
  • Tehnologia Omni-Shield™  - respinge murdăria lichidă și apa de pe suprafața țesutului.
  • Tehnologia tălpii Techlite™ - este aproape o talpă unică cu un nivel de aportizare foarte înalt și suport pentru picior.
  • Tehnologia OMNI-GRIP® - aderență unică a tălpii cu suprafețele. Vă simțiți sigur pe orice suprafață.
cupara Columbia

Calitate superbă, practicabilitate, durabilitate și design moder stilat- sunt caracteristicile îmbracamitei de iarnă pentru bărbați de la Columbia Sportswear, care se folosește de o popularitate mare printre oamenii, în viața cărora este loc pentru îndrăzneală, presiune și curaj. În timp ce este practic și multifuncțional, modelul se diferențiază și prin designul stilat și caracteristici de înaltă performanță.

Picioare sunt partea corpului care se încălzesc cel mai greu. În încălțămintea Columbia încălzitorul funcționează ca un colector de umiditate și îl trage de la picior la suprafața exterioară. Acolo este amplasată o folie de aluminium cu micro găuri, care condesează umeditatea și aceasta curge în jos spre talpă. Ca rezultat picioarele rămân uscate pe o perioadă lungă de timp, iar condesatul se colectează în canelurile din interiorul tălpii sub branțul ondulat.

Seria îmbrăcămintei și încălțămintei pentru copii Columbia are modele ușoare pentru portul zilnic și îmbrăcăminte termică pentru antrenamentele sportive în timpul rece al anului. Toate produsele au un design modern și un nivel înalt de confort.

Columbia для детей

De la înălțimile munților până la cel mai apropiat parc, de la ghețarul de munte până la grădina proprie Columbia vă va permite să faceți odihna în natura și mai placută.

Veniți cu toată familia în CCA Grand Hall, în magazinul de firmă Columbia, etajul 3. Puteți fi încrezut că fiecare va rămâne satisfăcut.

магазин Columbia ТРЦ Grand Hall