Columbia: Colecția nouă Toamna 2017

16:42 28/09/2017

În Moldova a ajuns toamna, iar la magazinul de firmă Columbia, amplasat numai la CCA Grand Hall – colecția nouă de toamnă FW 2017. 

Columbia: новая коллекция 2017

Practic în toate modelele de haine și încălțăminte Columbia se folosesc tehnologii de ultima oră.

În special aceata este important pentru copii activitatea cărora nu este influențată de schibările timpului.

Regula de aur sună astfel: copilul îmbrăcat în haine calitative – este un copil sănătos.

Columbia: новая коллекция 2017

Tehnologia Omni-Tech posedă caracteristici uiitoare care nu permit pătrunderea apei dar în același timp păstrează ”respirația”.

Tehnologia Omni-Tech reprezintă cusături care sunt îmbibate cu clei în locurile unde are loc acționare mai intensă fapt ce oferă o calitate superioară și o protecție excepțională împotriva vântului și ploii.

Tehnologia Omni-Dry folosește o acoperire specială care oferă hainelor proprietatea de ”respirație”, în același timp ele nu se udă. Datorită tehnologiei Tehnologia Omni-Dry umezeala se îmbibă uniform în material și nu rămâne pe piele.

Hainele și âncălțămintea columbia sunt binevenite nu doar turiștilor dar și orășenilor care optează pentru confort și fiabilitate și nu pentru moda aparentă.

Aceasta are loc datorită faptului că hainele create pentru condiții extreme ajută foarte mult la învingerea timpului urât în condițiile de oraș. 

Acestea pot fi numite trandul toamnei 2017.

купить куртку Columbia

Începând din anii 1970 cand brandul a lansat prima scurtă de tip ”parca” cu tehnologia Gore-Tex, Columbia produce haine și încălțămite dotate cu tehnologii unicale care pe bună măsură sunt primele în aspectul resprectiv.

Noi vă oferim doar ceea ce e mai bun – magazinul de firmă Columbia, CCA Grand Hall, 3 etaj. Vă așteptăm cu toată familia. 

ТРЦ Grand Hall