CCA Grand Hall: Salomon îmbrăcăminte pentru sport și odihnă pe orice frig

15:46 08/12/2017

Doar în CCA Hrand Hall puteți face cunoștință cu colecția de iarnă a îmbrăcămintei sportive de cea mai înaltă calitate și cu încălțămintea inovativă și funcțională a brandului Salomon. Reduceri de Revelion pînă la 40%!

 

Cel mai bine vândut și cel mai popular produs al lui Salomon sunt jachetele. Mai mult de 40% dintre sportivii profesioniști din întreaga lume aleg Salomon. Secretul succesului în greutate redusă și o țesătură membrană unică, care se încălzește perfect, elimină umezeala în exterior, împiedicând în același timp penetrarea apei. Sunteți complet protejați de toate greutățile pe care iarna le-a pregătit - uitați de vânt, frig, zăpadă.

Salomon одежда для спорта

Încălțămintea Salomon a câștigat popularitate în întreaga lume datorită calității, fiabilității și durabilității sale. Datorită tehnologiei ușoare, încălțămintea nu este simțită pe picioare, izolația specială a aerogelului menține picioarele calde chiar și atunci când termometrul indică o temperatură de -40 ° C. Tehnologia unică Gore Tex face încălțămintea impermiabilă și îi oferă posibilitatea de a respira. Dacă alegeți încălțăminte pentru activitate sporită în timpul iernii, atunci doar Salomon.

Salomon одежда для спорта

Datorită faptului că marca Salomon este foarte populară, este adesea contrafăcută. Și pentru a nu-ți schimba părerea despre brand pentru totdeauna - cumpără Salomon numai în magazinul de brand din CCA Grand Hall. Vă așteptăm la Grand Hall, etajul 3

ТРЦ Grand Hall магазин Columbia