CCA Grand Hall: îmbrăcăminte de iarnă O'Neill Kids pentru copii activi

15:55 14/12/2017

Copilul Dumneavoastră este mereu în mișcare, iubește hăinuțele strălucitoare și stilate? Este important pentru Dumneavoastră ca copilul tau sa fie sanatos si vesel? Apoi hainele și încălțămintea pentru copii O'Neill Kids - este ceea ce tu și copilul Dumneavoastră aveți nevoie!

зимняя одежда O'Neill Kids

Multe dintr-e tehnologiile înalte utilizate de O'Neill nu au analogi în întreaga lume. Când copilul se joacă în aer liber iarna, corpul lui transpiră intens, eliberând umiditatea. Această umiditate trebuie în mod obligatoriu eliminată, altfel riscul îmbolnăvirii este ridicat.

Deoarece producătorii Columbia, Salomon, O'Neill au pus accent pe dezvoltarea materialelor rezistente la umiditate și a membranelor speciale, prin care umezeala nu intră în interior, dar în același timp este scoasă în exterior. De exemplu, inovatorul super fleece O'Neill este un sistem unic multistrat: stratul exterior protejează de vânt, în timp ce stratul interior păstrează căldura și respiră bine.

зимняя одежда O'Neill Kids

Jachetele și salopetele Columbia, Salomon, O'Neill au fermoare și sunt închise cu o bandă specială de țesătură pe nituri, astfel încât ploaia zăpada sau vântul nu vor pătrunde în interior. Datorită utilizării numai a materialelor de înaltă calitate, un astfel de produs nu numai că păstrează căldură, ci oferă, de asemenea, un confort incredibil în orice condiții.

зимняя одежда O'Neill Kids

Fanii mărcilor știu că orice vreme de iarnă nu va crea obstacole plimbărilor datorită încălțămintei călduroase din Columbia, Salomon. Oferim modele de zi cu zi și sport unice de încălțăminte de calitate, care combină cele mai avansate inovații ale designerilor și inginerilor.

Îmbrăcămintea și încălțămintea pentru copii Columbia, Salomon, O'Neill o puteți găsi doar în CCA Grand Hall, în magazinul de brand Columbia (etajul 3). Veți alege pentru copilului anume ceia ce și se potrivește. Dar nu uitați și de Dumneavoastră. Așa dar vă așteptăm în CCA Grand Hall cu întreaga familie!

зимняя одежда O'Neill Kids