Boxeur Des Rues: Black Friday 2017 – Principalele reduceri ale anului!

10:16 24/11/2017

Ofertă ferbinte de la cea mai mare marcă franco-italiană de îmbrăcăminte sport Boxeur Des Rues! În perioada 24-26 noiembrie puteți cumpăra noi colecții și modele populare la prețuri speciale. Black Fraidy 2017 - folosește ocazia de a face cele mai profitabile cumpărături!

Boxeur Des Rues Black Friday

Promoția Black Friday 2017 în magazinul "Boxeur Des Rues" oferă posibilitatea de a actualiza complet garderoba - de la tricouri până la jachetele de iarnă, în care îți este cald chiar și în înghețuri severe. În 3 zile poți cumpăra cele mai bune lucruri cu reduceri incredibile! E atât de ieftin, nu este o reducere, ci mai degrabă un jaf.

Boxeur Des Rues Black Friday

Îmbrăcăminte de calitate Boxeur Des Rues în stilul hardcore și chic sportiv -  este o îmbrăcăminte pentru persoane active și încrezute în sine. Vă permite să vă exprimați stilul și să vă arătați în vogă. Principalul lucru este să vă ofere posibilitatea de a fi însuți!

În acest Black Friday, prețurile vor aluneca considerabil în jos, ajungând la un nivel record! Toți cei care iubesc sportul pot participa la eveniment.

 

Boxeur Des Rues Black Friday

Noutăți excelente pentru toți admiratorii de îmbrăcăminte de calitate. Legendarul brand - Under Armor acum și în Moldova! Creșteți rezistența și viteza în Under Armor.

Boxeur Des Rues Black Friday

Îmbrăcăminte sport Under Armor vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate: echipamentele de tehnologie sportivă funcționează la fel de mult ca tine. Ori de câte ori vă antrenați - pe terenul de fotbal sau la sala de yoga, setați noi înregistrări personale folosind tricouri, jachete, pantaloni scurți, jachete impermeabile, lenjerie de compresie și jambiere.

Boxeur Des Rues Black Friday

Încălțămintea sport Under Armor, datorită calității sale ridicate, designului original și prețurilor accesibile, a câștigat mulți admiratori printre tinerii și fanii sportului. Caracteristica principală a acesteia este tehnologia proprie dezvoltată, patentată, și apreciată. Combinați hainele și încălțămintea Under Armor - simțiți diferența în calitatea antrenamentelor.

Nu pierdeți ocazia de a face cumpărăturile cele mai profitabile! Black Fraidy 2017 se întâmplă o singură dată pe an!

Vă așteptăm la Grand Hall, Magazinul de brand Boxeur Des Rues, etajul 2

Boxeur Des Rues