A.Testoni: Noua colecție pentru bărbați FW17/18

09:46 06/10/2017

Vă prezentăm noua colecție pentru bărbați FW17/18 a legendarului brand A. Testoni. Pentru a atinge un rezultat excluziv în colecția toamnă-iarnă au fost îmbinate tradițiile trecutului și ale viitorului cu elemente ale stilurilor formal și neformal.

Новая коллекция A.Testoni FW17/18

Colecțiile A. Testoni mereu au fost simbol al calității excelente, și sezonul nou nu a făcut o excepție. Designerii se inspiră de la un neobișnuit mix-efect, combinând forme și materii, ei creează o încălțăminte absolut nouă.

Cel mai frapant model al noii colecții FW17/18 – sunt derby urbane din combinația a două materii,  jamșa gri de vițel și pielea lăcuită albastru închis.

Новая коллекция A.Testoni FW17/18

Ambele modele sunt decorate cu perforare decorativă. Un stil contemporan este asigurat te talpa de cauciuc neagră și talpa-pană cu un desen de culoarea mierii.

​ Новая коллекция A.Testoni FW17/18 ​

Ca o alternativă mai puternică în colecție sunt prezentate cizme americane cauciucate de culoare maro-închis din piele – Nappa cu cârlige metalice și talpă de cauciuc. Partea interioară este completată cu o lână subțire de Merino.

Новая коллекция A.Testoni FW17/18

Noua direcție A. Testoni – este încălțămintea pentru alergat prin oraș, adidași lucrați manual din jamșă sau piele lucioasă. Aici lumea materiilor tehnice se combină cu materiile extravagante clasice. Ca exemplu adidașii negri alungiți mai sus de glezne sunt creați pentru locuitorul contemporan al orașului. Designul este completat de o inserție din neopren, decorată cu logo-ul mărcii.

Новая коллекция A.Testoni FW17/18

Un alt model excelent al colecției – adidașii super ușori într-o singură nuanță alungiți până mai sus de glezne din piele- Nappa moale albastru – închis. Confortul ușurința sunt rezultatul unei excluzive tălpi din cauciuc ultraușor albastru închis. Designul restrâns al adidașilor le oferă posibilitatea de a se combina nu numai cu hainele pentru odihnă în weekend, dar și cu ansamblu smart-casual, de exemplu, blugi și sacou de tweed.

Новая коллекция A.Testoni FW17/18

Meșterii brandului au cusut adidași albaștri închiși pe o talpa multistratificată colorata din jamșă, durabila. Modelul este decorat cu cusături în ton și inserția la spate este decorată cu logo-ul mărcii fondată de Amedeo Testoni.

Новая коллекция A.Testoni FW17/18

La crearea adidașilor maro din colecția toamnă-iarnă 2017 sa folosit pielea lucioasă moale, vopsită cu ajutorul vopselelor naturale. Pentru a obține un efect patinat meșterii de nenumărate ori au vopsit manual fiecare produs. Detaliile clasice ale încălțămintei sport sunt marcate cu linii din fire în același ton.

Новая коллекция A.Testoni FW17/18

În noua colecție FW17/18 la fel au intrat adidașii din piele moale cu placare cu aur și efect metalic. Cusături făcut în același ton. Lateral sunt inserții cu logo-ul brandului

Новая коллекция A.Testoni FW17/18

Caracteristicile fundamentale ale mărcii A. Testoni sunt calitate la cel mai înalt nivel, aspectul frumos și confortul. Indiferent de model, încălțămintea brandului oferă proprietarului o respectabilitate deosebita și posibilitatea de a arata cu adevărat luxos.

Fii mereu la înălțime! Vă așteptăm în Cca Grand Hall, magazinul de brand Pal Zileri, etajul 3.

магазин A.Testoni ТРЦ  Grand Hall