Adidas Kids: îmbrăcăminte călduroasă pentru sănătatea micilor campioni

15:34 03/11/2017

adidas Kids – este primul pas al copilului Dumneavoastră spre marile victorii. Tehnologiile unicale şi specialiştii de calitate superioară adidas ajută copii de orice vârstă să capete control asupra sănătăţii şi stării fizice pentru a atinge scopuri înalte.

Magazinul de brand  adidas, amplasat în CCA Grand Hall, prezintă noua colecţie de îmbrăcăminte şi încălţăminte de iarnă adidas Kids, creată pentru petrecerea tipului activ de către copil în orice condiţii meteo.

Adidas Kids: теплая одежда

Jaketele pentru copii cu termoizolare climaheat, uşoare şi călduroase jaketele vor păstra caldura corpului chear şi atunci când este foarte frig. Materia inovaţională Heat Seal la guler şi la mâneci nu permite aerului rece să intre.  Materia durabilă protejează împotriva zăpezii, a vântului și a ploii.

Adidaşii şi papucii călduroşi pentru copii se potrivesc ideal pentru iarnă. Exteriorul dintr-o materie, de plasă densă este completată cu o membrană impermiabilă. Talpa dură TRAXION asigură o aderenţă bună şi micşorează riscul de alunecare. Branţul OrthoLite asigură confortul pe parcursul întregii zile. Termoizolantul PrimaLoft din blană naturală încălzeşte în timpul jocurilor de afară.

Adidas Kids: теплая одежда

Antrenamentele între sozoane în parteneriat cu adidas – sunt o șansă foarte bună să ridicați succesele sportive ale copilului la un nivel mai înalt. Îmbrăcămintea cu termoizonaltul climaheat imită structura blanurilor naturale, de aceia menține mai multă căldură. Materia respirabilă ClimaWarm vă menține uscat și elimină umeditatea.

Cusăturile ermetice vă apără de aierului rece – micul sportiv se va simți confortabil pe teren și înafara acestuia.

магазин Adidas ТРЦ Grand Hall

Pentru a deschide în totalmente potențialul copilului Dumneavoastră, vă recomandăm să vă adresați la experiența profesioniștilor din întreaga lume care aleg îmbrăcămintea și încălțămintea adidas.

Dedicarea lor sportului și mărcii dovedește că pentru ei principalul lucru este sănătatea și victoria. La fel și copiilor noștri.

Vă așteptăm cu întreaga familie în magazinul de brand adidas din CCA Grand Hall!