Adidas Black Friday: Prețurile cad!

10:18 21/11/2017

Sunteți gata? Dăm start reducerilor sezonului de iarnă 2017. În magazinul de brand adidas sunt anunțate reduceri feerice sub nume de Black Friday! Dor din 24 până în 26 noiembrie, vă așteaptă cele mai mari reduceri la îmbrăcămintea și încălțămintea sportivă de brand.

 

Este icredibil ca în aceste zile adidas, brandul renumit sportiv îndrăgit de toți, șă rămână în urmă și nu nuși bucure fanii săi cu reduceri la produsele exclusive. În aceast Black Friday – magazinul adidas, din CCA Grand Hall, va primi un număr enorm de cumpărători- nu rata aceaste reduceri grandioase.

adidas Black Friday

Black Friday face ceva ireal! Adidas rupe steriotipurile, invitându-vă să vă răsfățați pe sine și cei dragi, cu reducerile cele mai mici la tot asortimentul de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru iarnă. Adidas a făcut tot posibilul ca orice fan al modului activ de viață săși găsescă cevca pe plac și după buzunar.

Adidas Black Friday

O mare popularitate o au adidașii cu teploizolare care salvează căldura atunci cînd faci sport afară, chear și în cel mai puternic îngheț. Dacă iubiți sportul, Black Friday vă oferă posibilitatea de a nu vă opri din antrenamente odată cu venirea frigului și desigur să faceți o economie vizibilă.

Adidas Black Friday

Nu rata Black Friday 24 noiembrie!

*Accesoriile nu participă la promoție.

Vă așteptăm în CCA Grand Hall, magazinul de brand adidas, etajul 3.

Adidas Black Friday