Sensație: Under Armour acum și în CCA Hrand Hall

16:31 07/12/2017

Principala noutate a acestei ierni pentru sportivi profesioniști și amatori – brandul legendar Under Armour deja în Moldova și doar în CCA Grand Hall!

 

Under Armour este un brand renumit american de producere a îmbrăcămintei și încălțămintei, care a reușit să preseze astfel de giganți sportivi ca Nike, adidas, Puma. Aceasta este o îmbrăcăminte care îi ajută pe sportivi să fie mai buni.

купить Under Armour Кишинев

Principala realizare Under Armor este lenjeria de compresie. Aceasta este o protecție unică în condiții meteorologice extreme. Designerii și inginerii mărcii au reușit să dezvolte protecția triplă împotriva umidității și a vântului, tehnologia X-Storm, care protejează în condiții meteorologice nefavorabile și menține căldura la schimbarea temperaturii.

Încălțămintea unică Under Armor - se concentrează pe stabilitate și protecția împotriva umezelii. Membranele Gore-Tex garantează protecția de umeditate. Talpa realizată de Michelin oferă stabilitate piciorului pe suprafața tare, atât în gheață, cât și în teren, precum și pe teren accidentat. Un sistem special de amortizare absoarbe energia piciorului la fiecare pas și îl transformă într-un impuls reciproc, ajutând la menținerea vitezei indiferent de distanță.

купить Under Armour Кишинев

Este aproape imposibil să găsești analogii îmbrăcăminte și încălțăminte sport așa ca Under Armour. Acest lucru se datorează faptului că producătorul folosește cele mai noi tehnologii. Printre acestea - o țesatura care are proprietăți antibacteriene, "cusaturi netede", eliminand mirosul si transpirația.

Până în prezent, Under Armor este o marcă cunoscută și solicitată în întreaga lume. Și faptul că a apărut în Moldova este un mare succes pentru toți cei care nu-și văd  viața fără sport. Vă așteptăm în CCA Grand Hall, etajul 2 (în magazinul Boxeur des Rues).

Under Armour Grand Hall