Pal Zileri: Tricotaj pentru bărbați – 2 la preț de 1

14:36 14/11/2017

A venit iarna, și aceasta înseamnă că a venit momentul sa vă îmbrăcați în căldurosul tricotaj. Magazinul de brand  Pal Zileri amplasat în CCA Grand Hall, face o ofertă unică clienților săi, de a procura un pulover sau cardigan Pal Zileri și sal primești pe al doilea apsolut gratuit!

Tricotaj pentru bărbați – 2 la preț de 1

Pulover, cardigan și sveter Pal Zileri – frumoase, confortabile sunt elemente din îmbrăcăminte respectuasă. Ele sunt ușor de combinat, în ele este cald, ele oricum se privesc stilat și fumos, de aceia ocupă un loc important în garderoba unui gentleman modern.

Coasere perfectă și proporțiile fac tricotajul împletit  PAL ZILERI uimitor de atractiv și potrivit pentru toate vârstele, fără excepție. Îmbrăcămintea este produsă în principiu în Italia, ceea ce permite mărcii să-și garanteze pe deplin calitatea exclusivă.

Tricotaj pentru bărbați – 2 la preț de 1

Modelele tricotate de la PAL ZILERI sunt fabricate din țesături exclusive din provincia Biella: cea mai bună lână, lână cu adaos de in, cașmir, mohair și lână-poplin ultra-subțire, cu un efect de țesere.

Tricotaj pentru bărbați – 2 la preț de 1

PAL ZILERI este un brand care a folosit tot ce este mai bun din tradițiile tehnicilor italiene de croitorie și tehnologii moderne. Balanța acestor două componente este cheia succesului PAL ZILERI, o marcă al cărei nume este sinonim cu eleganța italiană

магазин Pal Zileri ТРЦ Grand Hall

Vă așteptăm în CCA Grand Hall în magazinul de brand Pal Zileri, etajul 3.