Pal Zileri, CC Collection Corneliani, A. Testoni: Black Friday -50% la totul

10:45 27/11/2019

          Doar 5 zile! În perioada 27 noiembrie - 1 decembrie, aveţi posibilitatea să cumpăraţi haine stilate de la brandurile lux Pal Zileri, A. Testoni, CC Collection Corneliani, cu o reducere de -50%.

pal zileri, pal zileri lab, pal zileri md

Un bărbat modern nu este doar brutal și sigur în sine, el este bine îngrijit și atrăgător, știe să aleagă și să poarte hainele ușor, evocând privirile admirabile ale oamenilor din jurul său.

corneliani, testoni, black friday

Magazinul Pal Zileri prezintă costume elegante și actuale pentru bărbații moderni, precum și diverse accesorii de lux (manșete, curele din piele, cravate).

black friday moldova, grand hall

În lumea modernă, îmbrăcămintea este o parte integrantă a vieții. Designerii experimentează cu textura materialelor, culoarea și stilul acesteia din garderoba unui bărbat. Doar 5 zile! Pentru a-ți reînnoi garderoba cu modele elegante, exclusive, de la brandurile de lux, cu o reducere de 50%!

гранд холл, черная пятница

Îti place stilul clasic si in acelasi timp vrei sa arăţi modern? Vino la Black Friday în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie şi alege-ți ce e mai bun pentru tine de la brandurile de lux Pal Zileri, CC Collection Corneliani, A. Testoni. Vă așteptăm în CCA Grand Hall, magazinul de firmă Pal Zileri, etajul 3.

black friday chisinau, скидк