Nike: reduceri de până la 30% pentru cele mai bune modele pentru zilele lungi de vară

12:56 04/06/2018

              Vara anului 2018 va fi plină de evenimente. Festivaluri de etnologie, maratonuri sportive, festivaluri de muzică electronică și, bineînțeles, Cupa Mondială FIFA 2018. Luați de la vară totul - alegeți vara împreună cu Nike la pentru prețuri superbe!

             

           Colecția de vară Nike este inspirată de cultul sportive și, desigur, de vara festivalului de fotbal. Jambiere și tricouri de culori suculente, suporturile Nike din țesutul de răcire tehnologic moale Dri-Fit sunt cea mai bună metodă de a ieși afară și de a deveni o parte luminoasă a vacanței de vară.

до -30% летняя коллекция Nike для мужчин

                Pentru a deveni un campion în streetstyle ,e nevoie de mult antrenament. Îndepărtăm rochiile vaporoase  și încălțămintea cu tocurile în sezonul de vară-2018 toată lumea este inebunită după la stilul sportiv. Materialul inovator cu textura anatomică face modelele de vară Nike cele mai confortabile pentru zilele și nopțile de vară fierbinți.

до -30% летняя коллекция Nike для женщин Кишинев

               Vara este un moment special al anului și copiii noștri îl așteaptă cu entuziasm și bucurie. Prospețimea aerului si revenirea la energie în fiecare pas sunt tehnologii inovatoare speciale in colectia pentru copii Nike 2018.

до -30% летняя коллекция Nike для детей Кишинев

                Totul despre tendințele de modă ale noii colecții  Nike vă vor povesti consultanții din magazinul de firmă Nike din CCA Grand Hall. Prindeți fiecare moment al verii cu Nike!

Фирменный магазин Nike в торговом центре Grand Hall Кишинев Молдова