NIKE: premiera noii colecții FW '18

09:15 24/08/2018

        Sezon nou. Stil nou. În magazinul de firmă Nike în CCA Grand Hall prima sosire a noii colecții de toamnă Nike '18. În acest an Nike «a sărit peste cap», introducând noua sa colecție de încălțăminte și îmbrăcăminte, în care soluțiile clasice de design sunt perfect intercalate cu tehnologia modernă.

Nike: новая коллекция кишинев в продаже

               Inspirat de prezentările de modă din acest an, colecția Nike FW '18 luptă pentru titlul celor mai la modă și impresionează cu diversitatea sa.

Nike купить chisinau moldova

           Alte caracteristici ale noii colecții Nike FW '18 includ: rezistență sporită la uzură, practicabilitate, funcționalitate, acoperire hidrofugă, rezistență la îmbinări, saturație gamă de culori, design original.

           Noua colecție Nike '18 este idealul unui amestec armonios de funcționalitate agresivă cu stilul stradal. Te îndrăgostești la prima vedere de soluțiile originale de design și o calitate extrem de înaltă.

найк гранд холл 3 этаж новая коллекция

           Sănătatea este cel mai important. Dovedit: Nike este întotdeauna vrednic de calitate, confort și comoditate. Apreciați dumneavoastră acest lucru - vă așteptăm în magazinul de firmă Nike în CCA Grand Hall, la prezentarea noii colecții de toamnă-2018.

Nike Grand Hall et 3