NIKE: marca pentru curse № 1 din lume

09:48 22/09/2020

Două mari greșeli pe care le fac majoritatea oamenilor atunci când aleargă sunt alegerea incorectă a încălțămintei și creșterea accentuată a volumului.

nike chisinau

Sfatul № 1: „Ce să încalț”.Încălțămintea stă la baza sănătății dvs. și o alegere greșită contribuie la faptul că oamenii se rănesc chiar și în faza inițială.

Am împărțit încălțămintea în trei categorii pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

nike antrenor

1. Caracteristicile dvs. individuale

+ Greutate: cu cât e mai mare greutatea, cu atât ar trebui să fie mai mare amortizarea.

кроссовки nike кишинев

+ Pronație: Cu pronație neutră, forța de impact asupra suprafeței este distribuită uniform. Cu suprapronație, piciorul cade spre interior - aveți nevoie de adidași cu stabilitate ridicată. Când este hipopronație, arcul piciorului se flexează excesiv. Alegeți pantofi cu amortizare ridicată!

плоскостопие стопы кроссовки

2. Condiții pentru alergare

+ Suprafață: adidașii cu talpă mai groasă sunt potriviți pentru a alerga pe suprafețe dure, pentru a alerga pe sol alege-i cu o talpă mai rigidă și o mai bună fixare a piciorului.

бег по асфальту

+ Vremea: pentru toamnă, alegeți adidașii, a căror strat superior are membrană. Pentru a alerga pe suprafețe alunecoase, aveți nevoie de adidași cu bandă de protecție pronunțată pe talpă.

бег по пересеченной местности трейл

3. Tipuri de instruire

nike chisinau

Adidași pentru antrenament pentru alergări de peste 10 km. Asigură o bună protecție și fixare a piciorului în timpul alergării, reduc durerea în timpul loviturii .

купить кроссовки найк кишинев

Adidașii pentru competiție, pentru maratoane și semimaratoane sunt adidași ușori (până la 280 g) cu talpă subțire rigidă. Ajută la dezvoltarea și menținerea vitezei mari în timpul cursei. 

найк молдова найк кишинев

Încalță adidașii. Magazinul de marcă NIKE are o zonă specială de rulare unde puteți testa modelul selectat pe banda de alergat. Degetele de la picioare trebuie să se miște liber, iar piciorul să se simtă confortabil.

Sfatul № 2: „Ce să îmbrac”. Stratificarea hainelor este totul pentru noi. Ar trebui să purtați cel puțin trei straturi de îmbrăcăminte și, de preferință, partea superioară să fie rezistentă la vânt. Stratul inferior să fie o lenjerie termică care elimină umezeala. Poate fi mai subțire sau mai groasă în funcție de temperatură. Stratul de mijloc să fie izolant. Purtați șosete speciale de alergare care nu au cusături, ceea ce înseamnă mai puțină frecare și mai puține bătături.

мужская одежда найк

IMPORTANT! Toamna, alege modele pentru antrenamente în aer liber cu inserții reflectorizante. Acest element vă va menține în siguranță în timp ce alergați pe vreme rea, cu vizibilitate redusă sau cu lumină slabă.

женская одежда найк

Sfatul №3: ”Accesorii potrivite pentru alergare”. Accesoriile, a căror alegere în magazinul de marcă NIKE este enormă, vă vor ajuta să vă simțiți mai confortabil, mai ales în timp ce alergați pe distanțe lungi.

аксессуары для бега купить

Fiecare om este un alergător înăscut. Și tu poți alerga ca un atlet. Ai ceea, de ce este nevoie pentru a alerga - corpul, mintea și capacitatea de a nu renunța. Aflați mai multe în ”Sfaturi de la experții NIKE + RUNNING”.

Vă dorim noi victorii! Cu respect, magazinul de marcă NIKE.

nike grand hall