Nike: aleargă dincolo de capacitățile tale

10:05 21/07/2020

Scandal în jurul adidașilor! Nike este acuzată că a făcut sportivii să alerge mai repede cu tehnologia înaltă Nike. A apărut „ dopingul tehnologic” în lumea curselor?

Ce tehnologie incredibilă face ca adidașii Nike să fie speciali? Ce inovații îi ajută pe sportivi să depășească capacitățile umane?

 

Premiera anului 2020 sunt adidași NIKE JOYRIDE. Veți simți un sentiment unic, ca și cum veți alerga pe bule.Evident , este o tehnologie cool, pe care o vor aprecia toți alergătorii.

nike chisinau

Noua versiune a NIKE VOMERO este și mai maleabil, pentru că are o amortizație de neîntrecut.

найк nike chisinau

Dacă sunteți un alergător ambițios, încercați NIKE VOMERO chiar în magazinul de brand Nike, în zona de rulare specială. Veți simți cum funcționează tehnologia ultra inovatoare!

 

NIKE PEGASUS vă ajută să obțineți rezultate incredibile în sport.

nike pegasus chisinau

Linia „structurală” NIKE STRUCTURE este proiectată atât pentru alergătorii cu greutăți mari, cât și pentru cei care au talpă plată și / sau cu probleme de supra-pronație a piciorului.

nike zoom structure

NIKE a investit o sumă imensă de bani în dezvoltarea producerii de încălțăminte sport, care este incredibil de populară. Așadar, cei care se opun inovațiilor NIKE, ar trebui să înțeleagă că tehnologiile se îmbunătățesc, dar aleargă o persoană , nu adidașii!

IMPORTANT! Doar adidașii NIKE originali îndeplinesc toate caracteristicile menționate. Magazinul de brand NIKE situat în CCA Grand Hall este distribuitorul oficial al NIKE în Moldova.Grăbiți-vă! Vă așteptăm!

nike grand hall