Havaianas: cea mai cunoscută încălțăminte în lume

11:57 05/06/2018

           "Ei sunt purtați de toți!", - producătorii declară și nu se înșeală. Havaianas poartă într-adevăr întreaga lume, acum îi putem purta, și noi. Șlapii Havaianas nu mai trebuie să fie comandate din America - numai în CCA Grand Hall, noua colecție de vară "18 este deja în vânzare.

Havaianas: самая популярная и модная обувь в мире

             Colecția noua Havaianas '18, în acest sezon se deosebește prin chestii foarte neobișnuite - o platformă înaltă, o inserție unică cu cristale Swarovski, bare mai subțiri cu  5 mm, forme suculente, culori neobișnuite. Este imposibil să rezistați și să nu vă cumpărați mai multe perechi deodată.

Havaianas в ТРЦ Grand Hall Кишинев Молдова

                Este interesant: Havaianas colaborează cu Academia Americană de Film - în fiecare an, nominanții la Oscar  primesc cadou o pereche de sandale unice Havaianas.

Havaianas в ТРЦ Grand Hall пляжная обувь для детей

                Este impresionant:  Havaianas și faimoasa marcă de bijuterii H.Stern au arătat lumii o pereche de sandale ornamentate cu aur și diamante de 18 carate.

Havaianas купить в кишиневе

                Havaianas - un hit modern în întreaga lume. Și găsirea unui înlocuitor pentru ele este aproape imposibilă - pentru că pentru fabricarea Havaianas se folosește un cauciuc special, rețeta pe care producătorii nu o dezvăluie.

Havaianas в ТРЦ Grand Hall купить мужчины женщины дети

            Astăzi întreaga familie, inclusiv copiii mici, se pot  bucura de cel mai înalt confort și de stilul brazilian real al Havaianas. Vă așteptăm la premiera noii colecții Havaianas '18 în CCA  Grand Hall, etajul 1 și 3.

Havaianas в ТРЦ Grand Hall Кишинев Молдова