Emporio Armani – premieră: pentru scumpele doamne de 8 Martie

11:05 07/03/2018

O noutate feerică pentru toate femeile de 8 Martie – în CCA Grand Hall premiera brandului de cult italian de lenjerie pentru dame Emporio Armani: ții plăcut săl vezi, săl porți și săl dezbraci.

 

            Cum Emporio Armani poate crea astfel de lenjerie luxoasă și de calitate? Tot secretul se ascunde în combinația armonioasă a luxului excelent italian și a libertății ușoare a stilului casual. Emporio Armani confirmă cu strălucire teza - aceasta este lenjerie pentru femei care sunt încrezute în frumusețea lor!

Emporio Armani 8 Марта

           Lenjeria pentru dame Emporio Armani – linia renumitei case de modă italiană Giorgio Armani, populară în toată lumea, atentă  la haute couture rafinate. Modelele lor sunt cele mai renumite doamne celebre.

“E o onoare pentru mine să fiu aleasă de domnul Armani”, Modelul Emporio Armani Vicroria Beckham.

Emporio Armani 8 Марта

           “E una din cele mai senzuale sesiuni foto din istoria Emporio Armani”, Modelul Emporio Armani Rihanna.

Emporio Armani 8 Марта

           “Eu sunt tânără și sexy. Lenjeria de corp Emporio Armani- e alegerea mea ideală”, Modelul Emporio Armani Megan Fox.

Emporio Armani 8 Марта

           Dacă doriți săi faceți un cadou de 8 martie iubitei, atunci anume setul de lenjerie frumoasă de la Emporio Armani, va fi alegerea ideală. Consultanții profesionali de la magazinul Cotonella din CCA Grand Hall vă vor ajuta să faceți alegerea corectă și în plus vor decora frumos cadoul.

            Vă așteptăm în CCA Grand Hall, magazinul de brand Cotonella etajul 1. Pentru Dumneavoastră noi lucrăm zilnic de la 09:00 până la 21:00. Sărbători fericite!

ТРЦ Grand Hall