În Chișinau a mai apărut un teren de joacă datorită apelului Silviei Radu.

15:47 18/05/2018

Acest lucru a devenit posibil datorită centrului comercial Grand Hall - Baby Hall, care au susținut candidatura Silviei  Radu la viitoarele alegeri pentru funcția de primar al capitalei, care a lansat compania «Fă ceva util pentru Chișinău».

Urmare a îndemnului și campaniei Silviei Radu Fă ceva bun pentru Chișinău a fost construit încă un teren de joacă pentru copii. Acesta a fost realizat de către CC GrandHall-BabyHall, care susține candidatura Silviei Radu la funcția de primar general al Chișinăului.

детская площадка

Terenul de joacă a fost montat în curtea grădiniței nr. 133 din sectorul Centru.

Astfel,  au fost instalate 2 nisipiere cu capac, un balansoar, 2 balansoare cu arcuri și o tablă de desen.  Teritoriul terenului de joacă a fost presurat cu prundiș.

Acest teren de joacă este unul din multiplele terenuri construite în rezultatul campaniei Silviei Radu Fă ceva bun pentru Chișinău. Reamintim, anterior candidatul independent la funcția de primar al Chișinăului a îndemnat pe toți cei care doresc să sponsorizeze campania electorală a acesteia să direcționeze resursele financiare în proiecte de reamenajare a Chișinăului.

Silvia Radu a menționat că cheltuielile pentru panourile electorale și agitațiile politice televizate sunt inoportune/ neprielnice, dat fiind faptul că capitala are nerezolvate o multitudine de probleme.

Campania electorală trebuie să culmineze cu realizarea proiectelor reale, chiar dacă mici, însă foarte necesare locuitorilor Chișinăului.