CCA Grand Hall: soare + mare + vacanță+ Havaianas

16:11 04/05/2018

        Da, acesta este cel mai dorit mixt la care acum visează toată lumea! Priviți hitul de vară Havaianas - marca mondială a celei mai populare încălțăminte de plajă - doar în Grand Hall.

 

                  Havaianas se bucură de o popularitate imensă în Statele Unite. Sandalele Havaianas sunt un hit absolut în rîndul oamenilor faimoși și înstăriți, de aceea brazilienii intenționează să producă încă o versiune inedită.

 

обувь Havaianas

 

            Sandalele Havaianas par să se nască din culori și, fără îndoială, atrag atenția asupra ta! Brazilienii spun: "Picioarele tale sunt în paradis: aproape desculțe și înconjurate de flori de Havaianas"!

 

            Chiar și în orașul Havaianas, ele vor decora pielea bronzată și vor face orice ținută  "să răsune" în timpul verii, ca o reamintire a nisipului de pe plajă. Chiar și a zecea pereche nu va fi de prisos.

 

обувь Havaianas

            Culorile suculente, forma originală, materialul confortabil, precum și decorațiile suplimentare fac ca încălțămintea de vară Havaianas să fie specială.  

 

           Toți șlapii sunt fabricați din materiale calitative, care sunt testate în timp, deoarece Havaianas se specializează în producerea încălțămintei de vară, timp de mulți ani. Și culorile suculente ale încălțămintei nu se decolorează, chiar și în cel mai puternic soare.

обувь Havaianas

               

обувь Havaianas

Creați-vă o dispoziție de vară. Hiturile braziliene de la Havaianas le veți găsi în CCA Grand Hall, etajul 3. Fii deosebit!

ТРЦ Grand Hall Havaianas