CCA Grand Hall: Colecția italiană fashion Philippe Matington & Sisi

11:03 27/12/2017

În Centrul Comercial Grand Hall, în magazinul de brand italian Philippe Matignon & Sisi mult așteptata premieră colecția fashion fantasy 2018 a dresurilor și ciorapilor.

fashion-коллекция Philippe Matignon & Sisi

Principala senzație din colecțiile lui Philippe Matignon și Sisi 2018, care a șocat critici conservatori, a fost apariția modelelor de dantelă cu lurex. Și, astfel de dresuri sunt prezentate nu numai pentru seară, dar, de asemenea, și de zi cu zi. Fiți atenți la cât de extravagant, dar elegant arată dresurile și ciorapi fashion Philippe Matignon și Sisi în aceste fotografii.

купить колготки Philippe Matignon

Cele mai în vogă dresuri în 2018 sunt modele care simulează portjartierele. Adăugați deasemenea ca set pentru o rochie neagră mică și pantofi o pereche de colanți Sisi - chiar și aceste seturi standard vor arăta pe Dumneavoastră într-o nouă formă a feminițăți și vor provoca. Pe același val de atracție sexuală și feminitate, s-au reîntors la tendința modelele de plasă.

купить колготки Sisi

Dragi bărbați, nu stați mult pe gânduri ce să dăruiți unei femei pentru Anul Nou. Colanții fantastici și dresurile Philippe Matignon și Sisi - aceasta este cea mai bună alegere pentru un cadou de Anul Nou. Oferă-i frumusețe și dragoste!

 

Vă așteptăm în magazinul de brand  italian Philippe Matignon & Sisi, în Centrul Comercial Grand Hall, 0 și 1 etaje. Un An Nou fericit!

магазин Philippe Matignon & Sisi