CCA Grand Hall Baby Hall: 1 septembrie sărbătoare grandioasă pentru copii

11:39 29/08/2019

Pe 1 septembrie la 12:00 în CCA Grand Hall Baby Hall se va petrece o sărbătoare grandioasă pentru copii.

Pentru a bucura copii înainte de începutul anului şcolar, vă invităm la sărbătoarea grandioasă care va avea loc în parcarea inferioară a CCA  Grand Hall. La sărbătoare vă aşteaptă clovni, întreceri sportive, îngheţată, cadouri, animatori, trenuţul muzical şi concert.

                                    

 

Copiii dvs. vor fi surprinşi de cadouri, divertisment şi surprize.

1 сентября, школа, праздник для детей

Numere unice care pot fi văzute doar în arena circului, acum și la sărbătoarea noastră în CCA Grand Hall Baby Hall. Doar pe 1 septembrie, la ora 14:00, celebrul clovn Marcellino, clovniul Irishka și câinii lor dresați le vor oferi copiilor cea mai bună sărbătoare de circ. Intrarea este gratuită!

клоун, дети, школьный праздник, гранд холл, бэби холл

La 15:00 se începe concertul de la centrul faimos de dans Sis`n`Bro. Participanţii talentaţi a colectivului SIS n BRO vor cînta şi dansa pentru oaspeţii sărbătorii.

праздник в гранд холле, grand hall, baby hall, 1 septembrie

Academia de Kartng la fel a pregătit pentru copii un program interesant. Pe 1 septembrie Vă aşteaptă super preţul 79 lei la karturile solo! Iar cei mai mici piloţi pot să curseze cu cvadraciclu  doar la 49 lei.

karting pentru copii, karting moldova, karting grand hall

La sărbătoarea şcolară Vă aşteaptă competiţiile sportive interesante de la prima academie sportivă din Chişinău Anatolii Pervanciuc. La fel, copii pot încerca puterile în unul din cele mai spectaculoase sporturi care va fi prezentat de Federaţia de tir cu arcul din Moldova.

спорт, спортивные соревнования, sport copiiscoala, 1 septemrie, concert entru copii

Сделайте прощание с летом и начало нового учебного года для Вашего ребенка незабываемым. Приходите всей семьей и приводите друзей. Будет очень интересно! ТРЦ Grand Hall Baby Hall

Faceți adio de vară și începutul unui nou an școlar de neuitat pentru copilul dvs. Veniţi cu familia și prietenii. Va fi foarte interesant! CCA Grand Hall Baby Hall.

grand hall, baby hall, iarmaroc scolar, iarmaroc, школьная ярмарка