Baby Hall: Deschiderea magazinului Dosso Dossi KIDS

14:22 06/11/2017

În premieră brandul cu renume mondial Dosso Dossi KIDS deja în CCA Baby Hall. Misiunea companiei – este de a asigura toți copii cu îmbrăcăminte de calitate, unde se acordă o mare prioriate sănătății lor.

La baza conceptului brandului Dosso Dossi stă abordarea contemporană spre crearea unei colecții pentru copii și maturi după ultimile tendințe. Brandul este un lider în segmmentul sau de piață. În colecție sunt incluse haine de zi cu zi, pentru școală, ținute de ocazie, și de multe alte stiluri, la fel și o gamă largă de jakete.

открытие магазина Dosso Dossi KIDS

În noul magazin  Dosso Dossi KIDS veți găsi un mare asortiment de modele pentru copii de toate vârstele. În desig sunt puse accente pe funcționalitate, ceia ce face hainele nu doar comode dar și practice.

Colecțiile pentru copii sunt fabricate din materii de cea mai înaltă calitate, după standartul de calitate european strict. Pentru noi născuți body și glisierele sunt fabricate din bio-bumbac.

Dosso Dossi KIDS

Cumpărând haine pentru copii de la Dosso Dossi KIDS, puteți fi încrezut ca micuțul Dumneavoastră mereu va fi îmbrăcat în hăinuțe comode și de calitate, iar designul colorat îi va dărui o bună dispoziție și doar emoții pozitive.

Grand Hall

Vă așteptăm în magazinul Dosso Dossi KIDS din CCA Baby Hall la etajul 2.

Induceți copilului Dumneavoastră simțul stilului din copilarie cu îmbracamintea în vogă de la Dosso Dossi KIDS.