ARMANI EA7: reduceri până la -50%

16:19 15/07/2019

Vă invităm la un shopping elegant în CCA Grand Hall, bucurați-vă de cumpărături cu o colecție de vară strălucitoare de la marca premium EA7. Pentru întreaga colecție este valabilă reducerea de până la -50%.

Marca EA7 se concentrează pe oameni activi care iubesc stilul urban modern. Adică, atunci când cumpărătorii aleg hainele, se concentrează în primul rând pe caracterul practic și pe comoditate. Tricoul pentru bărbați EA7 va sublinia forma sportivă și eleganța proprietarului său.

armani moldova, armani chisinau

Costumele sportive de la EA7 - sunt conforte. Ele vor deveni un lucru preferat în garderoba fiecărui bărbat! Fii elegant în sezonul de vară!

armani кишинев, армани молдова

EA7 este o fuziune a stilului sportiv american cu grație Franceză senzuală, care a dus la nașterea unui concept complet nou de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru oameni care nu sunt indiferenți față de odihna activă.

armani grand hall

EA7 este o linie pentru oamenii mobili,energici și încrezuţi care combină calitatea îmbrăcămintei sportive cu modelele originale ale casei de modă Armani.

armani аксессуары, сумка армани

Marca oferă clienților posibilitatea de a purta haine care nu numai sunt confortabile, dar și care, din punct de vedere estetic, sunt perfect făcute. Vă așteptăm în CCA Grand Hall, etajul 3.

гранд холл, grand hall