ADIDAS: lichidare – reduceri până la 80%

09:26 19/02/2018

Lichidare a totală ultimelor mărimi adidas. Puteți procura la prețuri extrem de mici jachete, papuci și multe altele la LICHIDAREA ADIDAS.

ADIDAS скидки до 80%

           “Pentru mine este foarte important, că în echipamentul adidas organic sunt combinate stilul și funcționalitatea. Eu am nevoie de o încălțăminte ușoară comodă și «respirabilă», care asigură o susținere bună tălpii și o amortizare excelentă în timpul antrenamentelor intensive”, va spune un sportiv profesional.

            ” Acum când moda e obsedată de stilul urban, adidas este în razele sofitelor” – va spune un fan al Culturii-Street.

            Anume pentru aceasta adidas este apreciat de milioane: adidas are o poziție de lider pentru sportivii profesioniști adidas Sport Performance (lider în tehnologii) și pentru stilul urban Sport Style (Fashion Group și Originals).

ADIDAS скидки до 80%

            Adidas astăzi – este tehnologii revoluționare și dezvoltări inovatoare, care fac îmbrăcămintea și încălțămintea super durabilă. Membrana Gore-Tex- exclude posibilitatea de intrare a umezelii ăn interiorul adidașilor, permițând picioarelor să respire chear atunci când ești foarte activ. Tălpile antibacteriene Ortholite – care sunt internaționate pentru un confort și o amortizare suplimentară. Tehnologia Climaheat aigură o termoizolare maximă, salvează căldura și elimină umeditatea în exterior.

            Sunt doar puținele din tehnologiile, care fac îmbrăcămintea și încălțămintea adidas atât de unicale. Mai multe vă vor spune consultanții din magazinul de brand adidas, alegând îmbrăcăminte și încălțăminte conform stilului Dumneavoastră și modului de viață.

Vă așteptăm cu toată familia în magazinul de brand adidas CCA Grand Hall etajul 3. Grăbițivă numărul de mărimi este limitat!

ADIDAS скидки до 80%