ADIDAS: lichidare – reducer până la 80%

17:24 20/02/2018

Grăbițivă să fiți printre primii! În magazinul de brand din CCA Grand Hall continuă lichidarea totală adidas. Pentru Dumneavoastră am ales modele noi cu super reduceri până la -80% și chiar 90%!

ADIDAS reduceri până la 80%

           

            Adidas Galaxy2 – adidași pentru alergăt pentru bărbați la exterior cu o materie impermiabilă la aier, cu o talpă moale adiPrene + o notă puternică adiWear acum îi poți procura cu o reducere de 75% la un preț unic de 599 lei!

ADIDAS reduceri până la 80%

            Super adidași pentru dame adidas Mardea de la adidas Performance îi poți procura cu o reducere de 90% la doar 399 lei. Exteriorul modelului dintro marerie respirabilă cu tehnologia ADIPRENE +  ea permite considerabil să mărești viteza și eficiența atunci când te miști.

ADIDAS reduceri până la 80%

            Cizmulițe pentru copii adidas Climawarm Holtanna cu o reducere 90% acum costă doar 99 lei! E un model de iarnă pentru cei mai mici, vă vor impresiona de la prima vedere. Apără piciorușele de frig, apă și zăpadă. Tehnologia respirabilă Climawarm, termoizolarea PrimaLoft, țin picioarele în călduț și le mențin uscate în orice frig.

ADIDAS reduceri până la 80%

            Geanta încăpătoare și voluminoasă adidas Borsone Tennis, ideal se potrivește pentru turism sau pentru atrenamentele la sală acum în vânzare la doar 799 lei cu o reducere de 65%.

ADIDAS reduceri până la 80%

            Dacă doriți să fiți încrezut ca ați procurat un lucru original, atunci faceți cumpărături doar în magazinul de brand adidas, din CCA Grand Hall. adidas  are o muțime de contrafăcători de calitate inferioară.

            Vă așteptăm cu toată familia – în magazinul de brand adidas din CCA Grand Hall, etajul 3. Grăbițivă stocul de produse este limitat.

magazinul adidas CCA Grand Hall