Adidas: colecția nouă FW18

14:33 10/10/2018

Tehnologiile inovatoare Adidas garantează căldură și confort maxim.Magazinul de firmă adidas în CCA Grand Hall, etajul 3, va oferi căldură pentru tine și familia ta în sezonul toamna-iarna 2018.

                 

 adidas

 

Premiera tehnologiei TERREX in magazinul adidas. TERREX - este una dintre liniile de îmbrăcăminte și încălțăminte Outdoor. Include alergatul cum pe traseul rutier așa și în munți. skyrunning, alpinism, schi,  snowboarding și, desigur  turism.

adidas

 

Astăzi colecția adidas vă prezintă echipamente de top pentru vreme rece și umedă. Tehnologia Climaproof este concepută pentru a te proteja în condiții cu umiditate înaltă. Ne grăbim să vă informăm -  acest sezon are o gamă uimitoare de echipamente pentru femei sportive ale țării noastre.

adidas kids

 

Accesoriile calde adidas de zi cu zi sunt concepute pentru confort în zilele răcoroase, un mix uimitor de tehnologie unică și o calitate impecabilă. În vreme rece, ele vă vor încălzi plăcut și va darui un sentiment de confort de acasă.

 

adidas

 

Grăbește-te să cumperi articole noi din colecția de toamnă-iarnă de la adidas. Vă așteptăm cu întreaga familie in magazinul de firma adidas, în CCA Grand Hall, etajaul 3.