Aimo Sport

Aimo Sport
3 этаж

AIMO SPORT LINE SRL este printre companiile-lider pe piața din Republica Moldova, specializate exclusiv în producerea și comercializarea îmbrăcămintei sportive.

Brandul dininimă AIMO a fost lansat pe piață în 2015. Crește și se dezvoltă în baza criteriului că sportul este o componentă importantă în viața fiecărei persoane, iar scopul acestuia este să creeze ținute sportive pentru oamenii, care împărtășesc dorința de a obține noi performanțe și de a cuceri noi culmi, prin alegerea unui stil de viață calitativ și echilibrat, fie că sunt sportivi amatori sau profesioniști.

Gama de produse Aimo include îmbrăcăminte atât pentru fitness, alergare, yoga/ pilates, box, dans, cât și pentru relaxare, plimbări sau călătorii. Mai exact: tricouri, bluze sport, colanți, pantaloni sport, hanorace, treninguri. Acestea au un design recognoscibil, elaborate după ultimile tendințe, fiind utilizate accesorii și stofe performante, de cea mai înaltă calitate, pentru a oferi clientului ceea de ce are nevoie- calitate, confort, performanță și funcționalitate maximă la orice pas.