Саша + Даша

Саша + Даша
etajul 1

Să procuri pentru tine o hăină nouă stilată mereu e o plăcere. Iar procurarea hăinițelor stilate și de calitate pentru iubitul tău copil e o placere incomparabilă! În plus, copiii moderni sunt foarte stricți în privința modului în care arată, deci alegerea oricărui tricou sau sacou este o sarcină foarte importantă pentru părinți. Și noi suntem fericiți să vă ajutăm să găsiți tot ceia de ce aveți nevoie pentru a implesiona pe michul fashionist, sau micuța ta cochetă: hăinițele din magazinul, „Sasha + Dasha“ au fost create cu dragoste și grijă viitoarele fashioniste și cavalerii eleganți!

Copilul Dumneavoastră merge deja la școală? Sau abia face primii pași în viață? Oricare ar fi fost, alegerea îmbrăcămintei este relevantă la orice vârstă, pentru că copiii cresc cu salturi. Noi am ales haine speciale în care copilul Dumneavoastră nu doar că se va simți minunat, ci va arăta fermecător.

De asemenea, luăm în considerare dorințele părinților și gusturile copiilor: modelele pentru copii vă vor bucura cu confort și culori surprinzător de blânde, iar hainele pentru elevi se fac în conformitate cu cele mai relevante tendințe ale modei adolescente. Pantaloni și tricouri, rochii și pulovere, cămăși și jachete, paltoane și accesorii elegante - avem totul pentru a vă îmbrăca prințul sau prințesa de la cap la picioare!