Каблучок

Atelierul nostru pentru repararea încălțămintei – nu e doar o cizmărie simplă, cum va-ți obișnuit să le vedeți. În primul rând noi avem grijă de calitatea lucrărilor pe care le facem. Repararea încălțămintei e actuală ca niciodată în zilele noastre.

La procurarea unei perechi noi, la deteriorarea celei vechi sau la dorința de a adăuga ceva nou – în toate aceste cazuri și în multe altele vă va ajuta atelierul nostru. La noi veți găsi o mulțime de informații noi și sfaturi bune despre încălțăminte. De la fondare până în prezent, avem pe primul loc, abilitatea de execuție, calitatea, manifestată într-o abordare individuală asupra fiecărei perechi de pantofi.

Pentru ca să vă garantăm calitatea lucrărilor îndeplinite fiecare pereche după reparație se controlează migălos, iar mai apoi este așezată pe raft. Toate detaliile încălțămintei se lustruiesc cu ceară abrazivă, pentru a să arate ideal de parcă acum le-ai procurat din magazin. În compania noastră sunt recunoscute doar următoarele valori de calitate: superioritatea și excelența meșterilor. Fiecare din noi avem o viziune aparte, cum ar trebui să fie încălțămintea. Compania noastră și-a pus ca scop în mod maximal să aducă dorințele și visele fiecărui iubitor de încălțăminte stilată de calitate către ideal.

Pentru noi nimic nu este imposibil. Principalul este – dorința clientului.