Academia de Karting

Academia de Karting
în fața de CCA Grand Hall

Академия Картинга

Grand Hal: toți la karting «Academia de Karting»!

 Pe 15 aprilie a avut loc deschiderea grandioasă a kartingului pentru toată familia «Academia de Karting».

Președintele federației de karting din Republica Moldova Domnul Suleimanov, ținând un discurs la ceremonia de deschidere a numit kartingul pentru toată familia «Academia de Karting» mândria întregii țări, care va contribui la apariția talentelor  în sportul cu mașini al Moldovei.

«Academia de Karting» face kartingul accesibil și popular. Majoritatea piloților de la Formula 1 - de la Nigel Mansell  până la Michael Schumacher, Mick Hakkinen, Fernando Alonso și Sebastian Vettel – au început primii pași în acest sport de la karting. Sperăm că viitorii campioni ai lumii vor lua startul din «Academia de Karting», din CCA Grand Hall.

Plimbarea pe kart – este un divertisment nu costisitor, dar dăruiește emoții tari oricărui, care a urcat vreodată la volanul unui kart. Pentru Dumneavoastră  cele mai bune karturi Sodikart și MS Kart – aceștia sunt indiscutabil lideri pe piața mondială a karturilor în chirie. Pentru Dumneavoastră cel mai bun echipament pentru curse. Academia de Karting garantează siguranța în securitate și plăcere maximă de la conducerea cu o adevărată mașină sportivă.

Vă așteptă un traseu interesant, karturi moderne de la producători europeni și echipament profesional de la cei mai buni din lume producători. Parcul de automobile constă din 12 karturi Sodikart și MS Kart cu motorul de 270 cc. Anume compania SODI produce cele mai bune karturi pentru terenuri deschise. Pentru cei mai mici piloți «Academia de Karting» a pregătit electro mobile italiene Peg Perego. Puterea unui adevărat crossover sau a unei super motociclete Ducati vor culmina copilul Dumneavoastră!

«Academia de Karting» garantează siguranța în securitate și plăcere maximă de la conducerea cu o adevărată mașină sportivă și deschide ușile spre industria automobilelor – competiții, antrenamente în grup, unde copii și părinții nu doar se antrenează dar și se odihnesc în cercul de familie, se apropie unul de altul. Mai mult decât atât Dumneavoastră puteți filma cursa pe o camera de acțiune agățată pe cască!

Să vizionați sau să descărcați video de pe camera de acțiune o puteți face de pe pagina Academia de Karting.