Sportlandia: E timpul să îți schimbi adidașii!

12:17 22/02/2023

Un sezon îl înlocuiește pe altul, dar un lucru nu se schimbă: adidașii eleganți, confortabili și funcționali în garderoba ta. Top 10 adidași pentru primăvară de la cele mai renumite branduri din lume: Nike, Adidas, EA7, Under Armour, Skecher - numai la Sportlandia! 

Under Armour nu este doar o altă marcă de îmbrăcăminte sportivă, ci o ideologie. Un brand creat de sportivi pentru sportivi. Prioritatea Under Armour este cea mai înaltă calitate obținută prin utilizarea celor mai moderne tehnologii și inovații.

nike moldova

adidas moldova

Ce este Nike? Nu sunt nici haine, nici pantofi. Este stilul de viață: liber, dinamic, luminos. Nike a depășit de mult timp colecțiile pentru sportivii profesioniști. Motto-ul acestui brand acoperă pe toată lumea: "Dacă ai un corp - ești deja un atlet".

nike moldova

nike moldova

EA7 Emporio Armani este îmbrăcăminte sportivă pentru cei care iubesc sportul. Designul ergonomic, țesăturile respirabile realizate din fibre naturale și ușurința extraordinară a încălțămintei și treningurilor EA7 fac din acestea alegerea perfectă atât pentru antrenamentele profesionale, cât și pentru activitățile de distracție.

спортландия кишинев бельцы

спортландия кишинев бельцы

Nu uitați să achitați până la 20% din prețul de achiziție cu bonusurile acumulate. Pentru tine magazinele SPORTLANDIA activează în fiecare zi în Chișinău și Bălți de la 9:00 până la 21:00. Vă așteptăm cu drag!

спортландия кишинев бельцы