PAL ZILERI: Reduceri de Anul Nou de până la 50%

09:33 22/12/2022

In magazinul PAL ZILERI din ССA Grand Hall - reduceri de Revelion de  până la 50% la colecția italiană de îmbrăcăminte  pentru bărbați  PAL ZILERI și CORNELIANI.

 

 

Stilul PAL ZILERI este apogeul individualității în îmbrăcăminte.

Urmând tradițiile, casa de modă PAL ZILERI folosește doar materiale de cea mai înaltă calitate. Țesăturile sunt plăcute la atingere cu o textură excelentă. Fie că este vorba de costum, cămașă, pulover sau îmbrăcăminte exterioară de iarnă, fiecare piesă subliniază statutul proprietarului său, creând o simbioză unică de stil sofisticat cu cea mai recentă tehnologie.

pal zileri chisinaupal zileri chisinau

Soluții mai puțin conservatoare le oferă CORNELIANI, un prestigios brand italian de îmbrăcăminte de lux pentru bărbați, care a câștigat recunoaștere necondiționată pe arena internațională datorită celei mai înalte calități și gust impecabil. 

 

 

Colecțiile CORNELIANI pot fi găsite în New York, Paris, Tokyo, Londra și în alte orașe din peste 70 de țări din întreaga lume. 

corneliani chisinaucorneliani chisinau

Prima și cea mai importantă regulă de stil este să nu purtați niciodată nimic ceea,de care vă simțiți nesigur. Datorită tehnologiilor speciale de producție, există o senzație de nedescris, că hainele PAL ZILERI și CORNELIANI sunt făcute special pentru dvs.

Vă așteptăm la CCA Grand Hall, etajul 3, magazinul de marcă PAL ZILERI.

corneliani chisinau