SPORTLANDIA: cei mai performanți adidași Asics, Nike, Under Armour, Hoka One One

15:23 20/09/2022

Pe 24 septembrie începe Maratonul Internațional la Chișinău. Dorim să ajungă la punctul final cu bine toți participanții și vă invităm în magazinul  SPORTLANDIA, unde  vă așteaptă prețuri speciale pentru cele mai bune echipamente de alergare..

sportlandia moldovaкишиневский марафонsportlandia moldovasportlandia chisinauспортландия молдова

ASICS este în prezent cea mai avansată încălțăminte  competitivă din lume. Este vorba despre legendara tehnologie ASICS GEL, care oferă maximă amortizare.

IMPORTANT! Alergarea fără amortizare uzează articulațiile, lovește glezna și genunchiul, iar apoi trece  la partea inferioară a spatelui și a coloanei vertebrale. ASICS atenuează sarcina și oferă alergătorului un impuls puternic.

спортландия молдоваспортландия молдоваsportlandia chisinau

Pentru cei care nu-și pot imagina viața fără alergare, care participă la toate maratoanele de alergare din țara noastră și din lume, Nike a dezvoltat adidași speciali Nike Pegasus 38 - inspirați de viteză și de visul de a depăși limitele capacităților umane.

sportlandia chisinausportlandia moldovasportlandia moldova

Hoka este regele amortizarii.  Greutatea? Veți fi plăcut surprins - adidașii sunt fantastic de ușori, aproape lipsiți de greutate. Cei care nu au încercat să alerge în Hoka nu înțeleg pe deplin ce este amortizarea pantofilor de alergare.

sportlandia chisinausportlandia chisinausportlandia chisinausportlandia chisinausportlandia chisinausportlandia chisinau

Toate mărcile cool de pantofi sport, fiecare cu istoria sa, le poți găsi în SPORTLANDIA. Toate sunt numărul 1 în lume - fiecare în propria categorie unică. Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă aşteptăm!

Вставить макет ТРЦ