CORNELIANI: noua colecție de vară pentru bărbați 2021

16:46 01/06/2021

Magazinul de îmbrăcăminte premium pentru bărbați CORNELIANI din CCA Grand Hall vă invită la noua colecție de vară din 2021.

 

 

CORNELIANI este un prestigios brand italian de îmbrăcăminte pentru bărbați, recunoscut la nivel internațional pentru calitatea superioară, stilul elegant și gustul impecabil.

Angajamentul CORNELIANI față de stil este ca și cum ai fi membru al unui club de elită, disponibil pentru aleși.

corneliani chisinau

164 de etape. Exact atâtea etape parcurge îmbrăcămintea CORNELIANI de la începutul lucrului până la finele lui - și nici un pas mai puțin. Acesta este doar unul dintre secretele pentru care acest articol din garderoba ta va arăta întotdeauna de parcă tocmai l-ai ridicat de la un croitor.

Exact 548 ochiuri pe fiecare costum sunt lucrate în mod necesar de către croitori manual. Datorită muncii lucrate manual, costumul CORNELIANI își păstrează perfect forma și, în același timp, este flexibil și nu împiedică mișcarea. Este „ascultător” și vă urmărește fiecare mișcare, oferind confort și comoditate.

corneliani chisinau

Eroii care aleg CORNELIANI sunt foarte renumiți. Printre fanii mărcii se numără starurile de la Hollywood George Clooney, Quentin Tarantino și Mel Gibson, laureații Nobel Arno Allan Penzias, Gary Becker și William Sharp.

corneliani chisinau

Vă așteptăm la CCA Grand Hall! Îmbrăcămintea premium pentru bărbați CORNELIANI este prezentată în magazinul de marca PAL ZILERI, la etajul 3.