Philippe Matignon & Sisi: Oferă dragoste și grijă de 8 martie

03:33 06/03/2017

Primăvara începe cu cea mai frumoasă și luminoasă sărbătoare – Ziua Internațională a Femeii 8 martie. Acest eveniment e de neimaginat fără zâmbetele și cadourile celor dragi.

Darul oferit de 8 martie nu  trebuie să fie un simplu cadou, ci o demonstrație a dragostei și grijei. Iată de ce brandul italian Philippe Matignon & Sisi vine în ajutorul celor care nu au găsit răspunsul la întrebarea „oare ce să ofer?”.

Philippe Matignon & Sisi:

Reducerile de primăvară de -20% la tot asortimetul dresurilor la Philippe Matignon & Sisi vă oferă posibilitatea unică să vă bucurați cei mai dragă femeie cu un cadou de-a dreptul frumos și folositor.

Philippe Matignon & Sisi:

De asemenea, brandul italian își va răsfăța clienții cu un cadou dulce. Procurând dresurilele de la Philippe Matignon & Sisi în perioada 3-8 martie veți primi o floare, în interiorul căreia veți găsi o surpriză!

Philippe Matignon & Sisi:

Dresurile sunt cu siguranță unul dintre elementele importante ale unei ținute festive sau de zi cu zi, de aceea dresurile simple sau cele autoadevize pot fi cu siguranță un cadou ideal de 8 martie. Dresurile elegante și calitative de la Philippe Matignon & Sisi sunt cadourile pe care orice femeie și le-ar dori pentru că  primăvara e perioada perfectă pentru experimente vestimentare, fuste scurte și ținute senzuale.

Philippe Matignon & Sisi

Dacă până acum nu ai decis ce să oferei iubitei, soției sau mamei, vino în Centrul Comerical Grand Hall,Negruzzi 2/4, și alege cadoul perfect de la la Philippe Matignon & Sisi.

Oferă-i dragoste, oferă-i doar ce-i mai bun.