Cotonella: COLECȚIE NOUĂ de lenjerie italiană pentru toată familia

03:33 28/03/2017

Calitate italiană, țesături rafinate și fine, culori vii și jucăușe, printuri colorate – anume așa poate fi caracterizată noua colecție pentru primăvară-vară de la Cotonella, pe care o puteți găsi doar în Centrul Comercial Grand Hall.

Cotonella: COLECȚIE NOUĂ

În noua sa colecție SS17 Cotonella a pregătit modele rafinate și confortabile pentru bărbați, femei și copii, care vă vor oferi doar finețe și delicatețe. Ce poate fi mai comod decât o pijama moale care îți va transforma orice zi stresantă într-una absolut relaxantă de îndată ce-ți pui pijamaua. Confortul țesăturilor îmbie la un somn dulce și liniștit, iar materialul natural lasă pielea să respire prevenind transpirația excesivă.

Veniți cu toată familia în magazinul italian Cotonella, Centrul Comercial Grand Hall, etajul 1,  și răsfățați-vă pielea doar cu cele mai catifelate materiale și lenjerie intimă de brand.

Cotonella: COLECȚIE NOUĂ

Confortul caracterizează lenjeria intima pentru femei, realizată din bumbac, rezistentă la uzură și care lasă pielea să respire. Modelele au un design atractiv și modern, fiind puse la dispoziție diverse culori și modele, pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Brandul Cotonella oferă posibilitatea de a demonstra și accentua eleganța și feminitatea înnăscută.

Cotonella: COLECȚIE NOUĂ

Pentru copii Cotonella a creat articole confortabile și lejere, din materiale de cea mai înaltă calitate, pentru ca pielea micuților să nu se irite și să se mențină sănătoasă. Țesătura este rezistentă la spălări repetate și este ușor de curățat. Procurând lenjerie sau pijama pentru copii în magazinul Cotonella, oferiți nu doar comoditate, dar și grijă.

Cotonella: COLECȚIE NOUĂ

Veniți cu toată familia în Centrul Comercial Grand Hall, etajul 1, și răsfățați-vă pielea cu lenjerie de clasă de la brandul italian Cotonella.

Cotonella SS17, cumpăra lenjerie de corp, Chișinău, lenjerie de corp de sex masculin, lenjerie de corp.