Woopy

În 9 cazuri din 10, deformarea picioarelor nu este congenitală, ci tulburarea dobândită odată cu vârsta. Deseori, procesul începe în copilărie, când copii sunt forțați să poarte pantofi, care, potrivit anumitor parametri (mărime, completitudine și alte criterii) nu se potrivesc . Ca rezultat: disconfort, picior în curs de dezvoltare necorespunzător, apariția bolilor sistemului musculo-scheletic, nevralgie, boli articulare, distonie cardiovasculară. Pentru a evita consecințele negative, încălțămintea ortopedică este recomandată copiilor.

Încălțăminte ortopedică este obligatorie copiilor până la 4-6 ani

În timp ce oasele copilului nu și-au pierdut flexibilitatea, trebuie acordată o atenție deosebită selecției încălțămintei ortopedice de calitate pentru copii. Ei anticipează deformarea piciorului și dezvoltarea în continuare a picioarelor plate.

Aplatizarea duce la consecințe mai grave decât se crede. Poziția incorectă a oaselor arcului piciorului afectează negativ întregul sistem musculoscheletic; în primul rând - pe articulațiile coloanei vertebrale, șold, genunchi și gât. Poate o încălcare a circulației sângelui și, ca o consecință, - durere la picioare și oboseală rapidă la mers.

În magazinul de încălțăminte pentru copii, încălțămintea ortopedică Woopy este reprezentată în modele preventive și curative. Profilactic servesc pentru a preveni dezvoltarea picioarelor plate.

Cu ajutorul încălțămintei medicale ortopedice pentru copii, puteți regla treptat deformația care a apărut deja și puteți elimina senzațiile dureroase.

Cerințele de bază pentru încălțămintea ortopedică pentru copii:

  • trebuie să fie produse numai din materiale naturale;
  • trebuie să aibă o spate mare (deasupra gleznei) cu birchile laterale;
  • trebuie să aibă o tălpică fermă și solidă, cu un suport de sprijin.

Încălțămintea ortopedică pediatrică curativă și preventivă, prezentată în catalog, este realizată numai din materiale naturale de înaltă calitate, în special din nubuc și din piele. Sunt din material plastic, se întind, asigură evaporarea umidității și microcircularea aerului. Deoarece astfel de pantofi sunt foarte confortabili, copilul îl va purta cu plăcere în casă și pe stradă.