Anna Cori

Anna Cori
etajul 2

ANNA CORI este un brand românesc excepțional care va încânta fashionistele și gentlemenii din Moldova. El este brandul uneia dintre cele mai prestigioase companii producătoare de încălțăminte din piele naturala, materialele de înaltă calitate și experiența de peste 25 ani. ANNA CORI se remarcă prin atenția la detalii și știe gusturile pretențioase ale sexului frumos, și cele ale reprezentanților sexului puternic, oferindu-le clienților un raport perfect între calitate și preț.

Pantofi dama, pantofi eleganți, sandale sau balerini la  ANNA CORI găsiși orice, cu o astfel de încălțăminte ținutele Dumneavoastră vor fi mereu puse în valoare. Descoperă acum produsele ANNA CORI cea mai rafinată încălțăminte din piele naturală pentru femei.

Cine nu visează să aibă garderoba plină cu genți? Anna Cori vă propune o gamă variată de genți. Gentile Anna Cori se vor potrivi cu siguranță perfect stilului Dumneavoastră fie el Office, casual sau elegant.

Așa cum femeile adoră încălțămintea din piele la fel si bărbații. Bărbații care țin la imaginea lor, știu întotdeauna că încălțămintea este un element important pentru garderoba sa. Încălțămintea este cartea lor de vizită în fața celor din jur.

Vă așteptăm cu drag în CCA Grand Hall la etajul 2 în magazinul ANNA CORI!