Columbia, Kailas, Salomon la SPORTLANDIA: noi colecții, noi inovații

14:51 12/09/2023

Ai sete de aventuri ca Chris Pratt sau îți dorești să cucerești  înălțimile precum Killian Jorne? Noua colecție de toamnă de la Columbia, Kailas și Salomon este biletul tău către lumea stilului sportului de elită.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

Columbia, Kailas și Salomon nu sunt doar haine. Acestea sunt inovații tehnologice testate de oameni excepționali. Alege echipamentul pentru campioni și сucerește  acest sezon!

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

 

Columbia. Actorul Chris Pratt a încercat tehnologia uimitoare a Columbia de mai multe ori în timpul filmărilor. Sistemele Columbia de gestionare a căldurii și umidității îl mențin confortabil în zonele climatice cele mai neospitaliere.

Kailas. Dacă alpinistul Killian Jorne are încredere doar în Kailas atunci când urcă în vârful lumii, cunoști, cumva, o marcă mai bună? Evoluțiile științifice ale țesăturilor fac ca echipamentul să fie nemaipomenit de confortabil, chiar și în condiții extreme.

Salomon. Ultramaratonistul profesionist Francois D' Эн, un multiplu campion mondial,  preferă  Salomon pentru cursele sale provocatoare. Sistemul Quicklace îi permite să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult: viteză și rezistență.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

Acești oameni au testat echipamentul pe ei înșiși și au încredere în el. Acum este rândul tău să afli ce este adevărata siguranță tehnologică. Vino la SPORTLANDIA!

🛒 Comandă online: sportlandia.md | (+373) 68 105 762

💻 Rețelele noastre sociale: Facebook Instagram YouTube

📢 Cu noi e profitabil: Program de fidelitate | Promoții

📲 Contactați-ne: sportlandia.md(+373) 22 83 60 41 (Chișinău) | (+373) 231 84 224 (Bălți)

 

sportlandia chisinau balti