SPORTLANDIA: super prețuri de vară - adidasi Nike de la 799 lei

14:28 26/05/2023

SPORTLANDIA are o nouă colecție pentru copii adidas, Nike, Under Armour. Tehnologie testată în timp, combinată cu detalii strălucitoare - un amestec super cool pentru copilul tău. 

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

adidas, Nike, 47 Brands, New Era, Skechers, Under Armour sunt cele mai populare mărci în rândul adolescenților care caută să-și sublinieze unicitatea.

De la fotografii sclipitoare de pe Instagram la videoclipuri virale pe TikTok, aceste mărci inspiră o nouă generație și stabilesc tendințe.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltinike moldova

Pregătiți bicicletele,  rolele și trotinetele electrice. Petrecerile de vară cu prietenii sunt în plină desfășurare! Alăturați-vă  nouă pe străzi, în parcuri și pe trasee - este timpul să vă creați amintiri care vor rămâne  pentru totdeauna!

nike moldovasportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltinike moldova

Știți unde se vând cele mai tari mărci din Moldova. Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm!

sportlandia chisinau balti